11 maart: open repetitie via Zoom

Wat: Openbare repetitie Terugspeeltheater Amsterdam
Hoe: Online, via Zoom
Wanneer: donderdag 11 maart, 10:30-11:30 uur
Aanmelden: via onderstaand formulier (aantal plaatsen beperkt)

TTA speelt uw verhaal via Zoom

Het is onmiskenbaar de tijd van het online bijeenkomsten via media als Zoom. Congressen, festivals en andere bijeenkomsten zijn het afgelopen jaar ook verplaatst naar internetplatforms als Zoom. Deze nieuwe manier van ontmoeten biedt uitdagingen, maar ook nieuwe mogelijkheden voor ons vak van verhalenvertolkers. De afgelopen maanden heeft de acteursploeg van Terugspeeltheater Amsterdam zich geworpen op dit nieuwe medium en we willen u graag uitnodigen bij onze volgende open repetitie. Om u mee te nemen in deze nieuwe vorm van terugspeeltheater, maar ook als mogelijkheid om elkaar opnieuw te ontmoeten. Het is een repetitie: het is dus ook een kijkje achter de schermen bij het Terugspeeltheater Amsterdam anno 2021.

Terugspeeltheater online: reflectie op verhalen via Zoom

Tijdens deze sessie blikken we vooruit en gaan we aan de slag met verhalen rondom het thema ‘Toekomst’. De open repetitie begint om 10:30 uur en duurt ongeveer een uur. Daarna is er nog ongeveer 15 minuten om kort te reageren op wat u gezien heeft.

Meld u aan voor de open repetitie

Bent u nieuwsgierig en wilt u aanwezig zijn bij onze repetitie? U kunt zich aanmelden met onderstaand formulier. Daarin vragen we u ook uw verhalen aan te dragen. Uit de binnengekomen verhalen maakt onze conductor een selectie, waarmee we tijdens de repetitie op de 11e aan de slag zullen gaan.

Ja, ik meld mij aan voor de open repetitie op 11 maart, 10:30-11:30 uur:

    Dit artikel is geplaatst in Uncategorized. Bookmark hier de permalink.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *