Opdrachtgevers

Terugspeeltheater Amsterdam speelt voor doelgroepen in verschillende sectoren, in kleine en in grote zalen. We gaan in dialoog op een dieper niveau. De improvisaties rond persoonlijke verhalen verbinden het publiek op een directe manier met de praktijk. Of het nu gaat om professionals, organisaties, burgers of cliënten.

Sectoren waarin je voor mensen werkt

  • Zorg: jeugdzorg, ouderenzorg, mantelzorg, gehandicaptenzorg.
  • Onderwijs: HBO, ROC, WO, docenten en studenten.
  • Welzijn: wijkwelzijnswerk,steunpunt mantelzorg, vrijwilligersorganisaties.
  • Gemeenten: WMO, festiviteiten, buurtfeesten, opening locaties.
  • Profitbedrijven: energiesector, verzekeraars.
  • Diversen: debatcentra, beroepsverenigingen, belangengroepen.

Elke doelgroep zijn eigen voorstelling

Terugspeeltheater AmsterdamIn onze voorstellingen staat meestal een thema centraal. Vaak op verzoek van onze opdrachtgevers. Door verhalen teruggespeeld te zien, komen vaak nieuwe en verrassende inzichten naar voren. En vaak wordt het lichter!

Terugspeeltheater is erg geschikt als intermezzo op trainingsdagen, congressen en conferenties. Het is een mooie, authentieke en creatieve vorm om bijvoorbeeld de identiteit en visie van een organisatie concreet te maken; samenwerking te verbeteren; beleidsthema’s te verkennen; trainees te ondersteunen. En prima inzetbaar als afwijkende vorm bij een gedachtewisseling.

Als fijnzinnig alternatief voor debatten waar onwrikbare tegenstellingen en standpunten de boventoon kunnen voeren. En natuurlijk is terugspeeltheater ideaal om een feestelijke gelegenheid op te luisteren.

Vraag ons om een offerte.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.