21 mei: open repetitie via Zoom

Wat: Openbare repetitie Terugspeeltheater Amsterdam
Hoe: Online, via Zoom
Wanneer: vrijdag 21 mei, 10:30-11:30 uur
Aanmelden: via onderstaand formulier (aantal plaatsen beperkt)

Terugspeeltheater Amsterdam komt nog altijd regelmatig bij elkaar om nieuwe werkvormen te verkennen, die we in onze voorstellingen kunnen gebruiken. Digitale platforms bieden weer hele andere mogelijkheden dan een voorstelling ter plaatse. Wilt u die zelf ervaren? We nodigen u van harte uit om op vrijdag 21 mei aanwezig te zijn bij onze open repetitie.

Terugspeeltheater, helemaal bij de tijd. Speelt uw verhaal, bij fysieke en online bijeenkomsten.

De repetitie heeft de structuur van een reguliere online voorstelling. Met als verschil dat er tijdens de repetitie ook ruimte is om (kort) terug te koppelen wordt op de gespeelde verhalen. We zijn uiteraard als groep ook benieuwd naar uw ideeën en ervaringen. Daarom is er na afloop van de repetitie kort de gelegenheid om die met ons te delen.

Het thema van de voorstelling is vervelende klusjes.

Wilt u aanwezig zijn bij onze repetitie? Geeft u zichzelf dan op dan onderstaand formulier in te vullen. Op dat formulier vindt u ook een aantal vragen rondom het thema van de voorstelling: ‘Vervelende klusjes’. De verhalen die u met ons deelt kunnen wij gebruiken tijdens de voorstellingen. De gespreksgeleider zal u daar mogelijk ook nog een aantal vragen over stellen.

Meld u aan voor de open repetitie

Bent u nieuwsgierig en wilt u aanwezig zijn bij onze repetitie? U kunt zich aanmelden met onderstaand formulier. Daarin vragen we u ook uw verhalen aan te dragen. Uit de binnengekomen verhalen maakt onze conductor een selectie, waarmee we tijdens de repetitie op de 21e aan de slag zullen gaan.

    Dit artikel is geplaatst in Voorstelling. Bookmark hier de permalink.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *