Docenten TTA Academie

Suzanne Olde Rikkert
Suzanne is spelleider. Ze zoekt naar de essentie van iemands verhaal, naar het verweven van de verhalen met elkaar, de variatie in die verhalen en de verbinding  tussen spelers en publiek. Naast haar werk bij TTA is zij assessment specialist en oprichter van de AssessmentCoach.

Loes Wouterson
Loes zoekt naar impact in het spel door geloofwaardigheid en originaliteit. In het terugspelen legt ze de focus op het zo doeltreffend mogelijk spiegelen van het wezen van de verteller en zijn of haar verhaal. Loes is actrice en werkt in organisaties, voor film en televisie. Ze is oprichter van en docent aan de WWLA Opleiding Acteur in het Bedrijfsleven.

Cora van der Voort
Cora gebruikt graag haar stem om een emotie weer te geven. Ze is altijd op zoek naar de kern en kan heel impulsief zijn. Als high-impact actrice werkt ze ook in  communicatie- en gedragstrainingen.

Jolanda Klees
De kracht van Jolanda is om verhalen subtiel terug te spelen. Door dans, beweging en andere non-verbale elementen geeft zij het hart van een verhaal podium. Behalve terugspeelacteur is Jolanda ook (psycho)dramatherapeut en verzorgd zij regelmatig workshops binnen de GGZ.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.