Kennismakingsmiddag toegepast theater

Als Terugspeeltheater Amsterdam worden we vaak gevraagd een  voorstelling te spelen bij afsluiting van een medewerkersdag of congres. Soms weet een klant goed wat Terugspeeltheater inhoudt, vaak niet, en zelden waarvoor terugspeeltheater nog meer kan worden ingezet. Terugspeeltheater kan namelijk ingezet worden om een behaalde mijlpaal te vieren, maar is ook sterk instrument voor bijvoorbeeld  rouwverwerking of verandermanagement (zie ook leaflet).

Op vrijdag 24 maart 2017 verzorgt Terugspeeltheater Amsterdam (TTA) voor zakelijke relaties een introductie over toegepaste theater in het algemeen, en de mogelijke toepassingen van terugspeeltheater in het bijzonder. Aansluitend aan deze workshop verzorgt TTA een besloten demovoorstelling.

14:30 – 15:00 Inloop met koffie en thee
15:00 – 16:00 Introductie format en toepassing Terugspeeltheater (door Henk Hofman)
16:00 – 16:15 pauze
16:15 – 17:00 (demo) voorstelling toegepast terugspeeltheater ‘Wat is Uw verhaal?
17:00 – ±18:00 Netwerkborrel (met versnaperingen)

Locatie: Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012 RT Amsterdam

(Nog) niet uitgenodigd maar wel geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! U ontvangt dan een uitnodiging voor U zelf en een introducé.

Bent U niet in de gelegenheid ‘s middags te komen, maar bent u wel geïnteresseerd? In dat geval nodigen we U graag U als onze gast tijdens de open voorstelling ‘s avonds.

citaal Oscar Wilde toegepast theater

Dit artikel is geplaatst in Voorstelling, workshop en getagged , , , , , . Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *